123 Mode Trends

123 Web Mode Trends

Winterschoenen trends 2021

Dsquared2

Nu dat het herfst is kunnen we officieel geen zomer schoenen meer aan. We moeten onze winter schoenen weer de kast trekken, maar we willen er ook wel stijlvol bijlopen. Winterschoenen die ook nog is stijlvol zijn moeilijk te vinden. Wij helpen je hierbij. In dit artikel lees je de schoenen trends voor deze winter. Veel van deze schoenen trends kun je bij Shoebaloo van het merk Dsquared2 kopen. 

  1. Dad sneakers

De eerste trendy schoenen zijn dad sneakers. You love it or hate it. Het zijn grote en lompe sneakers, maar wel heel comfortabele schoenen. Soms wordt de schoen chunky sneaker genoemd. Je kan het goed combineren met oversized kleding. Dad sneakers hebben meestal een platform zool. Platforms zijn dit jaar helemaal in. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor schoen als het maar platform is, dan ben je helemaal trendy.

  1. Laarzen

Ja eigenlijk elk jaar komen ze weer terug: zwarte leren laarzen. Vooral voor vrouwen zijn het mooie en goede schoenen voor in de winter. Je kan laarzen met van alles combineren zoals met jeans of juist een leuke rok of jurk. Je hebt verschillende varianten ervan met bijvoorbeeld:

  • Chunky zolen 
  • Studs
  • Gespjes
  • Veters

Vooral hoge laarzen zijn dit jaar helemaal in met een chunky zool. De laarzen zijn ook nog is mega comfy! En als het sneeuwt voorkom je met deze laarzen dat je uitglijdt.

  1. Colorful schoenen

Je zou denken dat je in de zomer kleurrijke sneakers zou dragen, maar dat kan ook in de winter! Juist met een onopvallende outfit zijn kleurrijke sneakers of laarsjes het leukst, omdat ze er dan meteen uitspringen. Bij Dsquared2 heb je allemaal soorten sneakers met verschillende vrolijke kleurtjes.