123 Mode Trends

123 Web Mode Trends

Tips bij het vullen van een assieraad

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment assieraden die door u zelf gevuld kunnen worden. Uiteaard kunt u voor alle sieraden binnen ons assortiment gebruik maken van onze gratis vulservice. De ervarling leert ons echter dat de meeste online consumenten dit liever zelf doen. Dit is dan ook de reden dat wij zowel een topkwaltieit vulsetje samengesteld hebben, als veel tijd en moeite geinvesteerd hebben in vulinstructies. Op onze webiste vindt u deze instructies zowel tekstueel als visueel in de vorm van instructievideo’s. Speciaal Voor diegene die het sieraad zelf willen vullen, hebben wij onderstaand de belangrijkste zaken opgesomd waar u rekening mee dient te houden.

Uitvaart

LET OP: De meeste assieraden die zelfstandig gevuld kunnen worden bevatten een schroefsysteem (zijn voorzien van een schroefje). Allereerst de benodigdheden; Een kleine schroevendraaier, een velletje papier, een stukje plakband, een flesje borgvloeistof en eventueel (voor de zekerheid) een zeefje, penseeltje, wasknijper, tandenstoker en een extra tissue.

Een assieraad vullen stap voor stap:

1: Draai het schroefje voorzichtig los en houdt het assieraad rechtop (eventueel met een wasknijper). Maakt u gebruik van een wasknijper, bescherm het sieraad dan met een zakdoek om beschadigingen te voorkomen.

2: Zorg ervoor dat u het assieraad vult boven een vel papier (om de as op te vangen) en maak gebruik van een trechtertje. Van tevoren kunt u de as van te voren zeven om de grove stukjes eruit te halen. Vul vervolgens het assieraad. U kunt de as vervolgens aandrukken met een tandenstoker.

3: Verwijder alle as op het schroefdraad (met een penseeltje) en plaats een druppel borgvloeistof op het schroefdraad voordat u het schroefje (voorzichtig) dichtdraait. Zorg er voor dat u de borgvloeistof op de inwendige schroefdraad van het assieraad plaatst en niet op de schroef zelf. Verwijder het teveel aan borgvloeistof met een tissue of zachte doek.

4: Laat het assieraad minimaal 24 uur drogen.

LET OP: in het geval u gebruik maakt van secondelijm, handel dan snel en gebruik niet teveel lijm, aangezien het verwijderen van lijmresten zeer lastig kan zijn. Wij adviseren dan ook altijd gebruik te maken van speciale borgvloeistof.

Voor de uitgebreide handleiding verwijzen wij u door naar UitvaartUniq.nl. Naast een uitgebreide vulhandleiding vindt u hier ook instructie video’s en meer informatie over onze (gratis) vulservice. Bijzondere assieraden online bij UitvaartUniq.