123 Mode Trends

123 Web Mode Trends

Graniet binnendorpels op maat bij COMPOSIETvakman.be!

COMPOSIETvakman.be

Een graniet binnen dorpel van COMPOSIETvakman.be bestelt u voordelig online en wordt altijd – op bestelling – op maat voor u vervaardigd. Bent u op zoek naar een dorpel van natuursteen, dan heeft u bij ons 3 opties: U kiest voor ‘de klassieke binnendorpel’, oftewel een sfeervolle blauwe steen / arduin binnendorpel. U kiest voor een oersterke, duurzame & stijlvolle dorpel van graniet. U kiest voor een ‘natuursteen look’ dorpel van composiet (marmercomposiet of kwartscomposiet). Wat uw keuze ook wordt, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een binnendorpel die precies voor u op maat vervaardigd wordt en – ook niet onbelangrijk – voor een scherpe (online) prijs! In dit blog vertellen wij u graag wat meer over onze onze graniet dorpels:

COMPOSIETvakman.be

Dorpels van graniet. 

Op het gebied van natuursteen dorpels is graniet wel te benoemen als de meest kwalitatieve, duurzame & onderhoudsvriendelijke binnendorpel. Met een binnendeur dorpel van graniet kiest u voor een hoogwaardige natuursteen, zeer praktisch, maar daarnaast ook een stijlvolle & luxe uitstraling. Bij ons bestelt u een graniet binnendorpel – tot op de mm nauwkeurig op maat vervaardigd – in 3 soorten graniet: Nero assoluto, impala graniet, of steel grey. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse afwerkingen / bewerkingen, waaronder gepolijst, gezoet, gevlamd & leather finish. Wat uw wensen ook zijn, altijd een passende graniet deurdorpel / drempel voor binnen bij COMPOSIETvakman.be! Wij zorgen ervoor dat uw binnendorpel met zorg & vakmanschap op maat vervaardigd wordt, dit doen onze ervaren vakmannen in eigen natuursteen zagerij!

LET OP: Bij het bestellen van een dorpel op maat kunt u tevens kiezen voor diverse afwijkende zaagsneden, zoals een hoekuitsparing, of verstek gezaagd. Hetzelfde geldt voor diverse afwerkingen van de zijkanten. Standaard wordt de dorpel aan beide lange zijkanten mooi afgewerkt, maar u kunt bijv. ook kiezen voor volledig rondom afgewerkt. Selecteer de gewenste zaagsnede & afwerking van de zijkanten (met 1 muisklik) en de prijs wordt automatisch berekend en vertoond, wel zo prettig!